Pensie lungă şi fericită! Respect, Plutonier adjutant șef Constantin Posteuca!

Joi, 11 Aprilie 2019Botoșani
Sursa Foto: ISU Botosani

Pensie lunga si fericita  Respect  Plutonier adjutant sef Constantin Posteuca | imaginea 1 În aplauzele colegilor și cu lacrimi în ochi, vineri, 5 aprilie, a.c., plt. adj. șef Constantin Posteuca și-a luat rămas bun de la colegii săi, a doua sa familie cum obișnuia să spună, cu prilejul trecerii în rezervă, cu drept de pensie.

La acest moment emoționant, a fost prezent și prefectul județului Botoșani, Dan Constantin Șlincu.

Îți mulțumim, plt. adj. șef Constantin Posteuca, pentru că ai servit Patria cu devotament, curaj și credință sub semnul Armei pompierilor, purtând cu mândrie, zi de zi, uniforma militară, cu o activitate bogată, cu intervenții nenumărate, cu rezultate foarte bune obținute în misiunile desfășurate și suntem convinși că, în continuare, vei ajuta membrii comunității din care faci parte.

Cu prilejul pensionării, îți transmitem multă sănătate, împliniri, zile liniștite, bucurii alături de familie și prieteni, dar și o pensie cât mai lungă!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.