Pensie lungă şi fericită! Respect, Plutonier adjutant șef Vasilescu Sorinel!

Vineri, 19 Aprilie 2019Gorj
Sursa Foto: ISU Gorj

Pensie lunga si fericita  Respect  Plutonier adjutant sef Vasilescu Sorinel | imaginea 1 Îmbrăcat în ținuta de reprezentare și cu emoții precum un copil în prima zi de școală, nea Sorin a venit să-și ia rămas bun. 27...sunt anii din viață pe care și i-a dedicat salvării de vieți!

Colegii de tură i-au făcut mici cadouri lui Nea Sorin în semn de apreciere și respect! I-au pornit sirenele și l-au aplaudat ca pe un mare actor pe scenă, care a primit o mare distincție! Nea Sorin a jucat 27 de ani în același film și în același rol: salvator profesionist!

L-am întrebat cum se simte în postura de pensionar? Nea Sorin: “- Nu stiu ce va fi...Mă luase tremuratul și îmi venea să plâng acum de dimineață când copiii aștia verificau autospecialele și își pregăteau echipamentul de intervenție. Eu mă uitam la ei...de astăzi nu mai sunt eu cel care sare în mașină atunci când sună alarma. O să văd mașinile pe stradă, o să aud sirenele mașinilor și o să mă rog pentru băieți să se întoarcă teferi din misiuni. O să-mi vină în minte intervenții grele la care am participat alături de băieții aștia. M-am bazat pe ei și s-au bazat pe mine! Oameni de toată isprava. O să-mi fie greu să mă obișnuiesc! Am trăit în curtea asta atâta timp...”

Nea Sorine, astăzi începi o nouă etapă a vieții! Îți dorim pensie lungă și îți mulțumim pentru tot ce ai făcut pentru noi, pentru tot ce ai făcut pentru unitatea asta, pentru toți cei 27 de ani în care ai fost alături de noi și pentru toți oamenii pe care i-ai salvat!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.