Respect, Plutonier major Stoenescu Adrian!

Duminică, 07 Aprilie 2019Argeș
Sursa Foto: ISU Argeș

Respect  Plutonier major Stoenescu Adrian | imaginea 1 Pompierul argeșean Stoenescu Adrian, care este şi paramedic, a intervenit voluntar, în dimineața zilei de luni, 1 aprilie, a.c., la un accident rutier produs între un autoturism și o autoutilitară, pe Drumul Naţional Centura Bucureşti, între localităţile Dragomireşti şi Rudeni, judeţul Ilfov.

Subofițerul se afla în misiune, în trafic și mergea cu ambulanța SMURD la un service autorizat pentru remedierea defecțiunilor apărute la sistemul acustic, fiind martor la accident. În urma impactului, cele două persoane care se aflau în autoturism au rămas blocate. Împreună cu șoferul autoutilitarei, salvatorul argeșean a intervenit și a extras în siguranță victimele, acordându-le primul ajutor, până la sosirea echipajelor ISU București-Ilfov.

Plutonierul major Stoenescu Adrian este comandant de echipaj în cadrul Detașamentului de Pompieri Mioveni și face parte din familia pompierilor argeșeni din anul 2006. Nu este pentru prima dată când personalul unității dă dovadă de spirit civic și responsabilitate față de semeni, atât în timpul liber, cât și la serviciu. Comanda inspectoratului transmite felicitări colegului nostru și speră ca gestul său să fie un exemplu de urmat pentru semenii noștri.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.