La mulţi ani, pompieri vrânceni!

Vineri, 03 Mai 2019Vrancea
Sursa Foto: ISU Vrancea

La multi ani  pompieri vranceni | imaginea 1 Pe lângă faptul că au sărbătorit Ziua Internațională a Muncii, pompierii vrânceni au mai avut un motiv de bucurie. Miercuri, 1 mai, a.c., s-au împlinit 21 de ani de la înființarea Staţiei de Pompieri Panciu şi 8 ani de la inaugurarea Punctului de Lucru Soveja.

Raionul de intervenţie al subunităţii cuprinde două oraşe: Panciu şi Mărăşeşti, şi şapte comune: Ţifeşti, Fitioneşti, Moviliţa, Străoane, Răcoasa, Câmpuri şi Soveja, dispersate pe o suprafaţă de cca. 750 km pătraţi. Cele 34 sate din şapte comune au cca. 17200 gospodării cetăţeneşti şi locuinţe şi o populaţie de aproximativ 47500 locuitori.

Situaţii limită rezolvate cu succes, intervenţii contra-cronometru, vieţi salvate, bunuri protejate, lupta cu apele sau cu flăcările, acestea şi multe altele reprezintă pentru pompieri cotidianul existenţei. Pentru toate misiunile îndeplinite cu succes şi în numele tuturor celor pe care i-aţi protejat şi salvat vă dorim misiuni uşoare alături de tradiţionalul: LA MULŢI ANI!

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.