Atmosferă plină de emoții, în familia pompierilor argeșeni

Duminică, 30 Iunie 2019Arges
Sursa Foto: ISU Arges

Atmosfera plina de emotii  in familia pompierilor argeseni | imaginea 1 Luni, 24 iunie, a.c., într-un cadru festiv, pompierii argeșeni și-au luat la revedere de la doi dintre colegii lor de arme care, după o activitate de aproape 30 de ani în slujba țării, se retrag pentru a se bucura de o binemeritată pensie.

După ce au servit Arma pompierilor cu devotament și curaj, Plutonierul adjutant șef Geană Constantin de la Secția de Pompieri Costești și Plutonierul adjutant șef Simionescu Gheorghe de la Detașamentul de Pompieri Câmpulung au trecut în rezervă, în aplauzele colegilor.

Totodată, în aceeaşi zi, ca o compensație, familia pompierilor argeșeni s-a mărit, astfel:

  • pe de o parte, prin chemarea în activitate, ca urmare a promovării concursului organizat de ISU Argeș, din sursă externă, a doamnei căpitan Ciobanu Sofia Elena, în funcția de ofițer specialist I din cadrul Serviciului Comunicații și Tehnologia Informației;
  • pe de altă parte, prin mutarea în interesul serviciului, de la ISU Ialomița, la ISU Argeș – Centrul Operațional, a sublocotenentului Tunaru Ionuț Vasile.

Pompierii argeşeni le urează tinerilor pensionari: sănătate și pensie lungă, iar colegilor nou veniți: mult succes!

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.