Medaliaţi pentru contribuția importantă adusă la îndeplinirea cu succes a misiunilor

Sâmbătă, 15 Iunie 2019Botosani
Sursa Foto: ISU Botosani

Medaliati pentru contributia importanta adusa la indeplinirea cu succes a misiunilor | imaginea 1 "Încearcă să fii om de valoare și nu neapărat de succes" - Albert Einstein

Colegii noștri, plutonier adjutant Dinu Emil Bîrsan și personal civil Constantin Purușniuc au fost medaliați de președintele României, Klaus Warner Iohannis.

În semn de apreciere pentru contribuția importantă adusă la îndeplinirea cu succes a misiunilor specifice Ministerului Afacerilor Interne, plt. adj. Dinu Emil Bîrsan a primit medalia "Meritul Sanitar" clasa a III-a, cu însemn pentru militari, iar p.c. Constantin Purușniuc a primit medalia "Bărbăție și credința " clasa a III-a, cu însemn pentru civili.

Medaliile le-au fost înmânate in cadrul unei ședințe festive la care a participat și prefectul județului Botoșani, Dan Constantin Șlincu.

Felicitări!

In cadrul ședinței, a fost prezentată și colega care a fost împuternicită pentru următoarele șase luni să îndeplinească funcția de contabil șef, slt. Mihaela Ady Călin, din cadrul ISU Galați! Mult succes!

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.