Pensie lungă şi fericită! Respect, Plutonier adjutant șef Daniel Vasiescu!

Marți, 18 Iunie 2019Timis
Sursa Foto: ISU Timis

Pensie lunga si fericita  Respect  Plutonier adjutant sef Daniel Vasiescu | imaginea 1 Vineri, 14 iunie, a.c., plin de emoții și cu capul puțin plecat, de parcă i-ar fi rușine că pleacă, plutonier adjutant șef Daniel Vasiescu, a participat la ultima ședință din cariera sa de pompier militar.

După aproape 30 de ani petrecuți în sistemul militar, Daniel a avut de învățat multe lucruri și, la rândul său, i-a învățat pe mulți colegi mai tineri meseria de pompier, meserie pe care el a îndrăgit-o încă din 1990 când și-a îndeplinit stagiul militar la Grupul de Pompieri Arad, iar începând cu anul 1995 a devenit pompier militar la Pichetul de Pompieri Făget, unde a și rămas până astăzi.

După ce peste 20 de ani a servit cu respect Patria și interesele cetățenilor și după sute de intervenții, Daniel a decis să se retragă la binemeritata pensie. Nu a fost o decizie deloc ușoară, dar timpul nu iartă pe nimeni.

Îi dorim colegului nostru multă sănătate, bucurii alături de cei dragi, pensie lungă și liniștită și să nu uite să mai viziteze subunitatea de pompieri, unde cu siguranță este așteptat oricând cu brațele deschise, cel puțin de tura lui de serviciu pe care i-a condus ca șef gardă intervenție mulți ani!!!

Pensie lunga si fericita  Respect  Plutonier adjutant sef Daniel Vasiescu | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.