Sasha, câinele salvator al ISU Argeș, retras din serviciu

Duminică, 30 Iunie 2019Arges
Sursa Foto: ISU Arges

Sasha  cainele salvator al ISU Arges  retras din serviciu | imaginea 1 Cu regret și nostalgie, pompierii argeşeni şi-au luat bun rămas, luni, 24 iunie a.c, de la ”colega” lor care i-a sprijinit în misiunile de căutare–salvare urbană timp de aproape cinci ani.

Din păcate, Sasha a fost retrasă din serviciu, în urma unor probleme medicale. A fost urmată procedura de valorificare a acesteia prin licitație publică, cu strigare (trei etape), la care nu s-a prezentat nimeni, drept pentru care a fost preluată, cu titlu gratuit de conductorul său, plutonierul major Zaharia Tudorel, conform prevederilor legale în vigoare.

Sasha a fost îndrăgită de colegi, dar și de public, fiind de fiecare dată atracția tuturor celor care le treceau pragul, cu ocazia organizării diferitelor evenimente. I-a fost organizată și o mică festivitate de retragere, prilej cu care i-a fost dăruit, în semn de prețuire, un medalion simbolic.

Colegii îi mulțumesc pentru întreaga activitate și îi urează multă sănătate!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.