44 de ani de la înființarea Companiei de Pompieri Târgu Secuiesc

Sâmbătă, 06 Iulie 2019Covasna
Sursa Foto: ISU Covasna

44 de ani de la infiintarea Companiei de Pompieri Targu Secuiesc | imaginea 1 La data de 1 iulie, a.c., s-au sărbătorit 44 de ani de la înființarea Companiei de Pompieri Târgu Secuiesc. În prezent, Secţia Târgu Secuiesc are în componența sa și Punctul de lucru din comuna Breţcu, care și-a început activitatea în data de 14 septembrie 2014.

În această zi de sărbătoare, în curtea Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă "Mihai Viteazul" al judeţului Covasna a avut loc și festivitatea de trecere în rezervă a doi pompieri militari din cadrul Detașamentului Sfântu Gheorghe.

Domnul plutonier adjutant Istrate Ioan, cu o activitate de peste 28 de ani în rândul pompierilor militari și domnul plutonier adjutant Neagoe Alin, cu o experiență de peste 15 ani. Pompierii covăsneni îi felicită pe colegii de la Secția Târgu Secuiesc și le urează multă sănătate și pensie lungă celor doi colegi trecuți în rezervă.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.