Detașamentul 1 de Pompieri Brașov la ceas aniversar

Sâmbătă, 06 Iulie 2019Brasov
Sursa Foto: ISU Brasov

Detasamentul 1 de Pompieri Brasov la ceas aniversar | imaginea 1 Joi, 4 iulie, a.c., Detașamentul 1 de Pompieri Braşov a sărbătorit 83 de ani de la înființare. Este Detașamentul care a intervenit, de-a lungul timpului, la cele mai multe situații de urgență din Braşov. Anul acesta au avut de îndeplinit 2782 de misiuni pentru salvarea vieţii oamenilor, animalelor şi protejarea bunurilor materiale.

Cu fiecare intervenție pompierii își riscă viața pentru a o salva pe a altora sau pentru a le salva bunurile. Pompierii sunt puşi în situații de a lua decizii radicale într-un timp cât mai scurt, trebuie să aleagă între rațiune și sentimente şi, de multe ori, aceste decizii pot face diferența dintre viață şi moarte. Fiecare misiune este o luptă pentru viaţă, o luptă cu secundele şi cu propriile limite.

Succes în îndeplinirea misiunilor! La mulți ani, Detașamentul 1 de Pompieri Braşov!

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.