Pensie lungă şi fericită! Respect, Flutur Dan!

Miercuri, 03 Iulie 2019Arad
Sursa Foto: ISU Arad

Pensie lunga si fericita  Respect  Flutur Dan | imaginea 1 27 de ani salvator, 17 ani de intervenții doar la descarcerare, POMPIER pentru toată viața. Flutur Dan a ieșit din lumina reflectoarelor ca o mare vedetă, ca un adevărat campion, ca un pompier salvator.

Ultima lui tură de serviciu a fost una obișnuită. Obișnuită pentru Dan Flutur care și-a petrecut mai mult de 20 de ani la intervenţie și 17 la descarcerare.

Dimineața, a preluat autospeciala, a vorbit cu echipajul, așa, să vadă doar ce au mai făcut în zilele libere, profesional sunt un întreg, se cunosc atât de bine ca nici nu trebuie sa își spună multe cuvinte. Pentru el era ultima tură, o nebunie generala cu intervenții peste intervenții. Pe la ora 23.30 sună iar alarma....Accident rutier, "autocamion cu autobuz", se aude în stație... Rutina...Tura pe platou, echipajul de descarcerare și SMURD aleargă la mașini, se transmit ordine....Dan aleargă la autospecialå, dar se gândea că poate, poate e doar o glumă, o farsă pusă la cale de colegi, deși a fost o zi cu zeci de intervenții. Nu era nicio glumă, a plecat, a ajuns în timpul cel mai scurt posibil și a făcut tot ce a învățat de-a lungul anilor și i-a învățat și pe alți, apoi a raportat scurt. "Toate victimele sunt predate echipajelor medicale, ne întoarcem la bază". Ultima tură și ultima intervenție, una de amploare cum a avut Dan Flutur toată cariera.

Dimineața, sfârșitul de tură l-a găsit tot pe platou, dar de data asta într-o ținută mai puțin obișnuită și cam incomodă pentru un "luptător", cea de reprezentare. Pensie lungă și frumoasa, Dan Flutur!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.