Pensie lungă şi fericită! Respect, Plutonier major Bogdan Aurel Dan!

Miercuri, 03 Iulie 2019Calarasi
Sursa Foto: ISU Calarasi

Pensie lunga si fericita  Respect  Plutonier major Bogdan Aurel Dan | imaginea 1 Vineri, 28 iunie, a.c., la Detașamentul de Pompieri Oltenița, Plutonierul major Bogdan Aurel Dan - șef gardă de intervenție și stingere la Garda Budești a ieșit la pensie în aplauzele colegilor săi.

După ce, mulți ani la rând, a servit Patria cu devotament, curaj și credință sub semnul Armei pompierilor, purtând cu mândrie zi de zi uniforma militară, plutonierul major Bogdan Aurel Dan a ieșit la pensie, fiind felicitat de către toţi colegii săi de la Detașamentul de Pompieri Oltenița, de la Garda de Intevenție Budești şi de comanda unităţii.

Într-o atmosferă plină de emoție, în Clubul Detașamentului Oltenița, pompierii s-au despărțit în acea zi de unul dintre colegii lor de arme, plutonier major Bogdan Aurel Dan (subofițer operativ principal), care a îndeplinit funcția de șef gardă intervenție la Garda Budești. Pompierul Bogdan Aurel Dan iese la pensie după o activitate depusă în slujba țării în nobila misiune de a salva vieţile semenilor şi bunurile acestora, se retrage pentru a se bucura de o binemeritată odihnă și de o pensie liniștită alături de cei dragi.

Prim adjunctul inspectorului șef al I.S.U. "Barbu Știrbei" al județului Călărași – Lt. col. Dragoman Mircea Vucașin l-a felicitat pe pompierul militar Bogdan Aurel Dan, căruia i-a mulțumit pentru întreaga activitate pe care a desfășurat-o în cadrul unității şi, desigur, i-a urat să se bucure de multă sănătate și de viață lungă. Și colegii din cadrul I.S.U. „Barbu Ştirbei” al judeţului Călărași îi doresc celui mai tânăr pensionar al lor să aibă parte de multă sănătate şi pensie lungă!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.