Pensie lungă şi sănătate!

Sâmbătă, 06 Iulie 2019Galati
Sursa Foto: ISU Galati

Pensie lunga si sanatate | imaginea 1 Într-o atmosferă plină de emoție, pompierii militari gălățeni le-au urat sănătate și pensie lungă plutonierului adjutant-şef Lefter Culiță și plt. adj. Balica Costel care, după o lungă activitate depusă în slujba comunității, se retrag pentru a se bucura de o binemeritată odihnă și de o pensie liniștită alături de cei dragi.

Domnul plt. adj. șef LEFTER CULIȚĂ a început cariera militară în anul 1988. Odată cu anul 1999 a ajuns la Inspectoratul de Protecție Civilă, unde a rămas până în prezent, fiind specializat în domeniul CBRN - Pirotehnic. Colegul lor a ținut să mulțumească tuturor profesioniștilor care, timp de 20 de ani, l-au sprijinit mereu și care i-au transmis, alături de cunoștințe și deprinderi utile meseriei, respect, prietenie și colegialitate.

Domnul plt. adj. BALICA COSTEL a început cariera militară în anul 1992 (MApN), iar din 2006 este încadrat în calitate de comandant echipaj și conducător auto la ISU Galați.

Ambii colegi au transmis, în ultima tură efectuată, că își doresc să vadă în continuare o echipă unită, fidelă principiilor nobile ale meseriei de pompier, chiar și în situațiile-limită, când misiunile par imposibile.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.