Pensie lungă și sănătate! Respect, Lt.col. Rențea Florin si Plt.adj.șef Streza Cristian!

Sâmbătă, 20 Iulie 2019Brasov
Sursa Foto: ISU Brasov

Pensie lunga si sanatate  Respect  Lt col  Rentea Florin si Plt adj sef Streza Cristian | imaginea 1 "Pensionarea este rodul muncii de o viață și înțelepciunea unui nou început." Începând cu data de 15 iulie, a.c., Locotenent colonel RENȚEA FLORIN din cadrul Inspecției de prevenire și Plutonier adjutant sef STREZA CRISTIAN din cadrul Detașamentului de Pompieri Făgăraș, au trecut în rezervă cu drept de pensie.

Pe timpul desfășurării activităților, cei doi s-au remarcat prin profesionalism și implicare, îndeplinind cu succes sarcinile de serviciu.

Domnul locotenent colonel Rențea Florin și-a început activitatea în cadrul ISU Brasov în anul 1991 ca militar angajat pe baza de contract la Detașamentul 2 de Pompieri Brașov. Ulterior, a promovat în corpul subofițerilor, iar apoi în corpul ofițerilor. În ultima parte a carierei și-a desfășurat activitatea în cadrul Inspectiei de prevenire unde, prin verificările și controalele efectuate, și-a dat interesul pentru prevenirea apariției unor situații de urgență și pentru îndrumarea și acordarea asistenței necesare, astfel încât riscul apariției unor situații de urgență să fie înlăturat.

Domnul plutonier șef adjutant Streza Cristian a fost încadrat în anul 2007 pe postul de conducător autospeciale și, de fiecare dată, făcea tot posibilul să se deplaseze cât mai repede, împreună cu colegii de la Fagăraș, la misiunile pe care le-au avut de îndeplinit pentru salvarea vieții oamenilor și a bunurilor materiale.

Echipa ISU le dorește, cu respect, ca anii ce urmează să fie sănătoși și fericiți și îi felicită pentru o carieră deosebită!

Pensie lunga si sanatate  Respect  Lt col  Rentea Florin si Plt adj sef Streza Cristian | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.