Pensie lungă și sănătate! Respect, Plutonier adjutant șef Nica George!

Sâmbătă, 20 Iulie 2019Ialomita
Sursa Foto: ISU Ialomita

Pensie lunga si sanatate  Respect  Plutonier adjutant sef Nica George | imaginea 1 În viață, vin momente când trebuie să mai schimbăm macazul. Uneori ne vine mai ușor, alteori... cu greu ne rupem de ceea ce am fost timp de două decenii!

Și-a schimbat luni, 15 iulie, a.c., traiectul vieții plt. adj. șef Nica George, de la Detașamentul de Pompieri Urziceni. Cu emoții și-a luat rămas bun de la colegii cu care a împărțit, mai bine de 26 de ani, împlinirile și provocările vieții de pompier.

Stagiul militar și l-a satisfăcut în subunitatea Urziceni, unde s-a și îndrăgostit de Arma pompierilor. La 1 ianuarie 1993 a intrat în sistem, iar la 1 iunie 1994 a devenit șef gardă de intervenție, mereu în prima linie la misiuni.

Pensie lungă și liniștită vă doresc colegii, domnule Nica, să faceți totul numai din pasiune și să le trimiteți un gând bun de pe alte meleaguri, mai frumoase!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.