Pensie lungă și sănătate! Respect, Plutonier adjutant șef Tudorescu Milică!

Duminică, 28 Iulie 2019Mehedinti
Sursa Foto: ISU Mehedinti

Pensie lunga si sanatate  Respect  Plutonier adjutant sef Tudorescu Milica | imaginea 1 Emoția unui sfârșit de carieră este dublată de bucuria unui nou început.

După 25 de ani în slujba semenilor, marți, 23 iulie, a.c., plutonierul adjutant șef Tudorescu Milică și-a încheiat activitatea în cadrul ISU Mehedinți în aplauzele colegilor alături de care a participat la numeroase intervenții. A fost un moment emoționat, de suflet, în care colegul lor și-a manifestat aprecierea față de colegii săi, dar și mulțumirea că a reușit să își încheie cu succes activitatea, activitate care i-a adus o mulțime de satisfacții.

Munca în sprijinul comunității a constituit una dintre prioritățile sale și l-a ajutat să-și păstreze calitatea de a fi un om cu suflet mare, un camarad de nădejde și, nu în ultimul rând, un profesionist. Colegii îi mulțumesc pentru devotamentul și curajul de care a dat dovadă în îndeplinirea misiunilor și îi urează: pensie îndelungată, cu sănătate și visuri împlinite!

Tot în aceeași zi, în același cadru festiv, un tânăr absolvent al Facultății de Pompieri din cadrul Academiei de Poliție ”Alexandru Ioan Cuza” a fost primit în rândul pompierilor mehedințeni, urmând a fi numit comandant în cadrul Stației Strehaia. Sublocotenentul Tudor Emil Florian va avea misiunea de a gestiona situațiile de urgență din raionul de intervenție al Stației de Pompieri Strehaia, totodată având răspunderea ca oamenii din subordine să se întoarcă cu bine din misiunile încredințate. Noii colegi îi urează bun venit și succes în îndeplinirea misiunilor!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.