Pensionări la ISU Dâmbovița

Marți, 16 Iulie 2019Dambovita
Sursa Foto: ISU Dambovita

Pensionari la ISU Dambovita | imaginea 1 Pensie lungă, dragi colegi! Începând cu data de 09, respectiv 15, 16 și 31 iulie, a.c., Locotenent colonel Cătărea Mihăiță din cadrul Inspecției de prevenire, Plutonier adjutant șef Dobrescu Vasile, Plutonier adjutant șef Iancu Doru și Plutonier adjutant șef Cernea Cristian, din cadrul Detașamentului de Pompieri Târgoviște și Locotenent colonel Tudosă Nicolae din cadrul Compartimentului Monitorizare Situații de Urgență și Dispecerat, vor trece în rezervă cu drept de pensie.

Pe timpul activității, aceștia s-au remarcat prin profesionalism, onestitate și implicare, îndeplinind cu succes misiunile încredințate.

Cu ocazia pensionării se conferă placheta și diploma de apreciere în semn de mulțumire pentru întreaga activitate profesională și o planșă fotografică care surprinde imagini din diferite momente ale evoluției profesionale.

Domnul locotenent colonel Cătărea Mihăiță a început activitatea ca funcționar public în decembrie 1996 la Serviciul prevenirea incendiilor, în cadrul căruia și-a desfășurat întreaga activitatea timp de 23 de ani. A obținut gradul de ofițer în 2007 urmare a ocupării prin concurs a unui post vacant. Începând cu 10 iulie 2019 trece în rezervă cu drept la pensie.

Domnul locotenent colonel Tudosă Nicolae a început activitatea ca sergent în iulie 1991. A desfășurat activități de asigurare logistică la Detașamentul de Pompieri Târgoviște, activități de intervenție la Detașamentele de Pompieri Găești și Moreni, iar în ultima parte a carierei a gestionat din dispeceratul inspectoratului, acțiunile echipajelor de intervenție dâmbovițene. Începând cu 01 august 2019 părăsește structura ISU, după 28 de ani de activitate.

Domnul plutonier adjutant șef Dobrescu Vasile a început activitatea în decembrie 1991. A desfășurat activitatea în prima linie a salvatorilor din cadrul Detașamentului de Pompieri Târgoviște timp de aproape 28 de ani. Începând cu 16 iulie 2019 trece în rezervă cu drept la pensie.

Domnul plutonier adjutant șef Cernea Cristian a început activitatea militară ca militar angajat pe bază de contract la MApN în noiembrie 1991, iar în cadrul Ministerului Afacerilor Interne în iunie 2006. După 28 de ani de activitate, începând cu 17 iulie 2019 trece în rezervă cu drept la pensie.

Domnul plutonier adjutant șef Iancu Doru a început activitatea în septembrie 1992 ca militar angajat pe bază de contract. Întreaga activitate și-a dedicat-o pentru intervenția la stingerea incendiilor și la diverse alte acțiuni de intervenție în cadrul Detașamentului de Pompieri Târgoviște tip de 27 de ani. Începând cu 16 iulie 2019 trece în rezervă cu drept la pensie.

Acum, la finalul carierei lor, colegii își exprimă sincere gânduri de admirație și respect pentru tot ceea ce au realizat în cadrul inspectoratului.

Inspector șef Colonel PĂUN Mihăiță le adresează calde mulțumiri pentru efortul depus în întreaga activitate profesională, multă sănătate, liniște, bucurii alături de cei dragi și să se bucure de pensie pentru foarte mult timp de aici înainte, și îi felicită pentru întreaga carieră.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.