Respect, Plutonier adjutant Lăcraru Constantin Sergiu!

Sâmbătă, 20 Iulie 2019Arges
Sursa Foto: ISU Arges

Respect  Plutonier adjutant Lacraru Constantin Sergiu | imaginea 1 Plutonier adjutant Lăcraru Constantin Sergiu a fost recompensat marți, 16 iulie, a.c., cu emblema de onoare a Ministerului Afacerilor Interne, într-un cadru festiv, cu ocazia zilei ministerului.

Alături de alți colegi din MAI, dar și din IGSU, pompierul argeșean a fost premiat pentru meritele deosebite dovedite în timpul misiunilor, dar mai ales pentru omenia de care a dat dovadă atunci când a salvat viața unui om, atunci când nu îmbrăca uniforma militară, aflându-se în timpul liber.

Curajul și devotamentul, cele două cuvinte care definesc Arma pompierilor, au fost pe deplin dovedite de salvatorul argeșean: curajul de a se lupta cu moartea pentru a salva viața unui om și devotamentul față de semeni.

Colegii îi mulțumesc pentru exemplul pe care îl oferă!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.