Respect, Plutonier adjutant Nache Florentin!

Sâmbătă, 20 Iulie 2019Bucuresti-Ilfov
Sursa Foto: ISU Bucuresti-Ilfov

Respect  Plutonier adjutant Nache Florentin | imaginea 1 Plutonier adjutant Nache Florentin, alpinist de intervenție în cadrul Grupului Special de Salvatori, a fost recompensat cu emblema de onoare a Ministerului Afacerilor Interne, cu prilejul zilei aniversare a instituției.

Distincția i-a fost oferită într-un cadru festiv, de către ministrul Afacerilor Interne, doamna Carmen Dan, în semn de apreciere și recunoaștere a meritelor deosebite dovedite, pe timpul intervențiilor și misiunilor.

În cei 13 ani de activitate, Florentin și echipa din care face parte au intervenit la numeroase solicitări, pentru salvarea de la înălțime a persoanelor aflate în situații critice. Tuturor pompierilor salvatori le dorim numai misiuni încheiate cu succes.

Respect  Plutonier adjutant Nache Florentin | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.