Respect, Plutonier major Liviu Gabriel Crangă!

Sâmbătă, 20 Iulie 2019Teleorman
Sursa Foto: ISU Teleorman

Respect  Plutonier major Liviu Gabriel Cranga | imaginea 1 Plutonier major Liviu Gabriel Crangă, conducător autospeciale în cadrul Detașamentului de Pompieri Turnu Măgurele, a fost recompensat marți, 16 iulie, a.c., cu emblema de onoare a Ministerului Afacerilor Interne, cu prilejul zilei aniversare a instituției.

Distincția i-a fost oferită într-un cadru festiv, de către ministrul Afacerilor Interne, doamna Carmen Dan, în semn de apreciere și recunoaștere a meritelor deosebite, dovedite pe timpul intervențiilor și misiunilor.

Colegii îi mulțumesc pentru modul în care a ales să se implice în rezolvarea problemelor celor aflați în dificultate, pentru spiritul lui civic, altruismul și responsabilitatea față de semeni și îl asigură de întreaga prețuire pentru tot ceea ce face, constituind un adevărat model pentru colegi și comunitate!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.