Ultima tură de serviciu

Miercuri, 03 Iulie 2019Teleorman
Sursa Foto: ISU Teleorman

Ultima tura de serviciu | imaginea 1 Începând cu data de 1, respectiv 2 iulie, a.c., plutonier adjutant șef Ene Marian, din cadrul Detașamentului de Pompieri Roșiorii de Vede și plt. adj. șef Saveschi Gabriel, din cadrul Detașamentului de Pompieri Alexandria, ambii cu o carieră militară de peste 25 de ani în Arma "pompieri", vor trece în rezervă cu drept la pensie.

Aceștia și-au dedicat întreaga carieră salvării vieților și bunurilor populației din județul Teleorman, fiind încadrați în unitate încă de la absolvirea Școlii de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă "Pavel Zăgănescu" din Boldești, promoția 1995.

Pe timpul activității, cei doi salvatori s-au remarcat prin profesionalism, onestitate și implicare permanentă în menținerea în stare de operativitate a autospecialelor și echipamentelor de intervenție, precum și prin îndeplinirea cu succes a misiunilor încredințate.

Acum, la finalul carierei lor, colegii îşi exprimă sincerele gânduri de admirație și respect pentru tot ceea ce au realizat în cadrul unității, manifestând devotament, curaj și responsabilitate față de semeni. Le adresează calde mulțumiri pentru generosul efort de a sluji țara și cetățenii, multă sănătate, liniște, bucurii alături de cei dragi și le doresc să se bucure de pensie foarte mult timp de aici înainte!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.