Avansări în grad pentru 94 de pompieri ai ISU Mehedinţi

Sâmbătă, 03 August 2019Mehedinti
Sursa Foto: ISU Mehedinti

Avansari in grad pentru 94 de pompieri ai ISU Mehedinti | imaginea 1 Ceremonia militară organizată cu prilejul înaintării în grad la termen pentru 94 de salvatori ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Drobeta” al județului Mehedinţi a avut loc miercuri, 31 iulie a.c., în cadrul tuturor subunităţilor de intervenţie.

La Detaşamentul de Pompieri Dr. Tr. Severin, noile grade le-au fost înmânate pompierilor de către inspectorul șef al ISU Mehedinţi, colonelul Florentin Dragomir, cel care a condus ceremonia militară, în timp ce la celelalte subunităţi, avansările în grad au fost făcute de către comandanţii acestora. Astfel, un număr de 94 de salvatori din care 4 ofițeri şi 90 de subofițeri au fost avansaţi în gradul următor, acesta fiind rezultatul confirmării maturității profesionale și a dezvoltării capacităților operaționale în domeniul situațiilor de urgență.

În cadrul ceremoniei, conform Ordinului Ministrului Afacerilor Interne, au fost avansaţi în grad patru ofițeri, unul dintre aceştia fiind avansat în gradul de maior, unul în gradul de căpitan şi alţi doi în gradul de locotenent. În acelaşi cadru festiv, conform Ordinului Inspectorului șef, au fost avansaţi în grad 90 de subofițeri, 37 dintre aceştia primind gradul de plutonier adjutant şef, 44 gradul de plutonier adjutant, 6 gradul de plutonier şi alţi 3 gradul de sergent major.

Înmânarea noilor însemne de grad și felicitarea celor avansați s-a făcut de către domnul inspector șef, care a transmis, pe rând, felicitări cadrelor militare avansate pentru munca depusă, rezultatele obținute și profesionalismul dovedit de-a lungul timpului. Inspectorul şef le-a urat pompierilor succes în parcurgerea tuturor etapelor specifice carierei militare. De asemenea, le-a mulțumit pentru devotamentul și tenacitatea dovedită în sprijinul populației la misiunile încredințate. Ceremonia de avansare a debutat cu intonarea Imnului Național.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.