Ceremonial de predare-primire comandă la Staţia de Pompieri Deta

Luni, 19 August 2019Timis
Sursa Foto: ISU Timis

Ceremonial de predare primire comanda la Statia de Pompieri Deta | imaginea 1 Luni, 12 august, a.c., începând cu ora 11:00, a avut loc predarea-primirea comenzii Stației de Pompieri Deta. Astfel, începând din ziua de luni, domnul sublocotenent Ionuț Viorel DAN a preluat comanda subunității de la domnul sublocotenent Constantin MUREȘANU.

Pe această cale, se adresează mulţumiri domnului sublocotenent Mureșanu pentru implicare și i se urează mult succes în activitate domnului sublocotenent Dan.

Stația de Pompieri Deta deservește un număr de 42 localități, dintre care 3 orașe, Deta, Gătaia şi Ciacova, 9 comune și 30 sate aparținătoare. Raionul subunității este străbătut de drumul European 70, linia de cale ferată Timișoara-Belgrad, două râuri Timiș și Bârzava și mai multe pârâuri, dintre care cel mai semnificativ este Moravița.

Subunitatea a fost înființată în anul 1996, iar începând cu anul 2004 a intrat în subordinea Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Banat” al județului Timiș.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.