Ceremonial militar de predare - primire a comenzii la ISU Bacău

Marți, 06 August 2019Bacau
Sursa Foto: ISU Bacau

Ceremonial militar de predare   primire a comenzii la ISU Bacau | imaginea 1 Vineri, 02 august, a.c., la sediul ISUJ Bacău din strada Milcov, nr. 49, a avut loc ceremonialul militar de predare - primire a comenzii unității, cu ocazia trecerii în rezervă, cu drept la pensie, a domnului colonel Ioan Mihalache - inspector șef.

Comanda unității a fost predată domnului colonel Ovidiu Cărășel, împuternicit inspector șef al Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Maior Constantin Ene” al județului Bacău, în prezența domnului general de brigadă Dan-Paul Iamandi, inspector general al Inspectoratului General pentru Situații de Urgență.

La această activitate au fost prezenți doamna Maricica-Luminița Coșa, prefectul județului Bacău, domnul subprefect Valentin Ivancea, comandanții unităților MAI din municipiu, precum și reprezentanți ai instituțiilor locale.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.