Pensie lungă şi sănătate! Respect, Șerban Sandu Aurel și Bîrligea George!

Sâmbătă, 03 August 2019Galati
Sursa Foto: ISU Galati

Pensie lunga si sanatate  Respect  Serban Sandu Aurel si Birligea George | imaginea 1 Final de carieră militară pentru doi pompieri. Odată cu avansările în grad, miercuri, 31 iulie, a.c., a avut loc și ieşirea la pensie a doi dintre pompierii merituoşi: Șerban Sandu Aurel și Bîrligea George.

ȘERBAN SANDU s-a angajat la Grupul de Pompieri „Eremia Grigorescu” în 1994, ca sergent angajat, în calitate de comandant de echipaj. În 2005 a trecut în corpul subofițerilor, astăzi împlinind 25 de ani mereu în prima linie la misiuni.

BÎRLIGEA GEORGE a intrat în rândurile pompierilor în 1994 sergent angajat, la Secția de Pompieri. În 2005 a trecut în corpul subofițerilor. După 25 de ani în Arma pompierilor, se retrage pentru a se bucura de o binemeritată odihnă.

Cu acest prilej au mulțumit colegilor pentru sprijinul acordat de-a lungul misiunilor desfășurate, i-au încurajat să aibă putere de muncă în continuare și să nu uite importanța ECHIPEI în desfășurarea multiplelor misiuni la care participă.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.