Pompierul Crîșmaru Daniel a fost decorat cu Emblema de Onoare

Sâmbătă, 10 August 2019Prahova
Sursa Foto: ISU Prahova

Pompierul Crismaru Daniel a fost decorat cu Emblema de Onoare | imaginea 1 Miercuri, 7 august, a.c., în cadrul unui ceremonial organizat la sediul Ministerului Afacerilor Interne, plt. maj. Crîșmaru Daniel a fost decorat cu cea mai importanta distincție a ministerului, Emblema de Onoare.

Pentru profesionalismul și modul exemplar în care a acționat, pentru curajul și spiritul civic de necontestat, viceprim-ministrul pentru implementarea parteneriatelor strategice ale României, ministrul Afacerilor Interne, interimar, Mihai Viorel Fifor i-a înmânat placheta de onoarea a Ministerului Afacerilor Interne și i-a pus pe umeri noile grade de plutonier adjutant.

În prezența domnului secretar de stat, șef al Departamentului pentru Situații de Urgență, dr. Raed Arafat și a inspectorului general al IGSU, general de brigadă Dan Paul Iamandi, s-a dat citire ordinului de înaintare în grad în mod excepțional.

Salvatorul a fost felicitat și de către comanda inspectoratului, care a transmis cât mai multe misiuni încheiate cu succes in cariera pe care a ales-o!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.