Un pas în cariera militară

Sâmbătă, 03 August 2019Teleorman
Sursa Foto: ISU Teleorman

Un pas in cariera militara | imaginea 1 Joi, 1 august, a.c., în conformitate cu prevederile Legii nr. 80/1995 privind Statutul cadrelor militare, cu modificările și completările ulterioare și a O.M.A.I. nr. 177/2016 privind activitatea de management resurse umane în unitățile militare ale M.A.I., în semn de apreciere a personalului pentru profesionalismul, personalitatea, spiritul de organizare, inițiativa și rezultatele deosebite în activitate, Inspectoratul pentru Situații de Urgență „A.D. Ghica” al județului Teleorman a organizat un ceremonial militar pentru avansarea în gradul următor, la termen, a unui număr de 11 ofițeri și 86 de subofițeri.

Situația pe subunități cu personalul avansat se prezintă astfel:

  • la inspectorat: 7 ofițeri și un subofițer;
  • la Detașamentul de Pompieri Alexandria: 16 subofițeri;
  • la Detașamentul de Pompieri Turnu Măgurele: 20 de subofițeri;
  • la Detașamentul de Pompieri Roșiorii de Vede: 2 ofițeri și 16 subofițeri;
  • la Detașamentul de Pompieri Zimnicea: un ofițer și 19 subofițeri;
  • la Detașamentul de Pompieri Videle: un ofițer și 14 subofițeri.

Cu prilejul acestei festivități, inspectorul șef al unității, colonel Marius Stancu, l-a prezentat și pe tânărul ofițer - slt. Litră Valentin Ionuț, absolvent al Academiei Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu” din Sibiu, specializarea Contabilitate-Finanțe, care, începând cu data de 01 august, își va desfășura activitatea în cadrul Biroului Financiar al ISU Teleorman.

ISU Teleorman îi felicită pe toți cei care, în această zi, au mai făcut un pas în cariera militară, Arma „Pompieri”, și le doreşte succese depline în activitatea profesională!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.