Ziua Detaşamentului de Pompieri Băneasa

Marți, 27 August 2019Bucuresti-Ilfov
Sursa Foto: ISU Bucuresti-Ilfov

Ziua Detasamentului de Pompieri Baneasa | imaginea 1 Acum 30 de ani, la 23 august 1989, lua ființă Compania a IV-a de pompieri, actualul Detașament de Pompieri Băneasa.

Inaugurată pentru a deservi zona de nord a capitalei, subunitatea de pompieri Băneasa are în raionul de intervenție unele din cele mai înalte clădiri din București, centre comerciale, complexuri sportive, Aeroportul Internațional Aurel Vlaicu, dar și obiective diplomatice.

De la începutul anului și până în prezent, pompierii din cadrul detașamentului au intervenit pentru gestionarea a peste 3000 de situații de urgență (o medie de aproximativ 13 intervenții/zi). La ceas aniversar le dorim colegilor noștri misiuni ușoare și la mulți ani!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.