La mulți ani Detașamentului Special de Salvatori!

Duminică, 08 Septembrie 2019Bucuresti-Ilfov
Sursa Foto: ISU Bucuresti-Ilfov

La multi ani Detasamentului Special de Salvatori | imaginea 1 În urma schimburilor de experiență cu alte structuri de pompieri din Europa, în anul 2002 s-a luat decizia înființării, la București, a primului detașament special de salvatori în cadrul Brigăzii de Pompieri „Dealul Spirii” a Capitalei.

Cu mult entuziasm, s-a pornit la drum pentru a construi o echipă de elită, formată din pompieri bine antrenați și pregătiți să rezolve situații complexe, cum ar fi salvarea de la înălțime, din medii ostile, accidente rutiere sau înec.

După 17 de ani de existență și zeci de mii de intervenții, cu prilejul zilei aniversare, li se adresează mulţumiri pentru ceea ce reușesc să demonstreze, ori de câte ori este necesară intervenția acestora.

La mulți ani Detașamentului Special de Salvatori!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.