Pensie lungă şi sănătate! Respect, Lt. col. Georgescu Marius!

Duminică, 08 Septembrie 2019Teleorman
Sursa Foto: ISU Teleorman

Pensie lunga si sanatate  Respect  Lt  col  Georgescu Marius | imaginea 1 Cu data de 06 septembrie, a.c., după 29 de ani în slujba patriei, respectiv 28 de ani la Arma "pompieri" și un an stagiul militar, lt .col. Georgescu Marius va trece în rezervă cu drept la pensie.

Acesta a fost unul dintre puținii salvatori teleormăneni care a trecut prin toate etapele carierei militare, de la funcția de subofițer operativ în cadrul Detașamentului de Pompieri Roșiorii de Vede, unde a participat la nenumărate situații de urgență (incendii, descarcerări, fenomene meteorologice periculoase, inundații, înzăpeziri etc.), la cea de ofițer în cadrul Inspecției de Prevenire și apoi pe cea de ofițer specialist pe linie pirotehnică, unde a rămas, până în prezent, timp de 10 ani, Șef al Echipei Pirotehnice a I.S.U. "A. D. Ghica" Teleorman.

În ultima sa funcție, poate și cea mai grea dintre toate din cariera de salvator, unde orice greșeală poate fi plătită cu prețul suprem al vieții, pompierul teleormănean a avut grijă ca toate misiunile încredințate, și nu au fost deloc puține, să fie duse cu succes la bun sfârșit, fără victime omenești ori pagube materiale.

Profesionalismul său, dedicarea, seriozitatea și curajul demonstrate în activitatea desfășurată în cei 28 de ani la Arma "pompieri" au constituit puncte de reper pentru tinerii salvatori teleormăneni, aceștia găsind de fiecare dată înțelegere și un sfat bun de la experimentatul lor coleg.

Acum, la finalul carierei sale, colegii săi mai tineri, îşi exprimă sincerele gânduri de admirație și respect pentru tot ceea ce a realizat în cadrul unității, manifestând devotament, curaj și responsabilitate față de semeni.

Îi adresează calde mulțumiri pentru generosul efort de a sluji țara și cetățenii, multă sănătate, liniște, bucurii alături de cei dragi și îi doresc să se bucure de pensie foarte mult timp de aici înainte!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.