Pensie lungă şi sănătate! Respect, Plutonier adjutant-şef Mihai Marius!

Miercuri, 04 Septembrie 2019Prahova
Sursa Foto: ISU Prahova

Pensie lunga si sanatate  Respect  Plutonier adjutant sef Mihai Marius | imaginea 1 Cu un imens bagaj de amintiri şi cu ochii în lacrimi, plutonierul adjutant-şef Mihai Marius a predat sâmbătă, 31 august, a.c., echipamentul care l-a ajutat în cei peste 25 de ani de carieră să fie în slujba comunității prahovene.

De duminică, 01 septembrie, va începe o nouă etapă a vieţii şi va avea un nou statut, acela de militar în rezervă!

Comandantul său, împreună cu colegii, i-au strâns mâna, i-au mulţumit pentru tot ce a făcut pentru această subunitate şi i-au înmânat o plachetă de onoare.

Colegii îi doresc lui "Măi, Dragă", aşa cum este cunoscut în unitate, multă sănătate, să se bucure în continuare de cele mai frumoase daruri ale vieţii alături de cei dragi, o pensie lungă şi pe măsura întregii cariere devotate în sprijinul comunității prahovene!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.