Recompensat cu distincția "Emblema de onoare a MAI"

Duminică, 08 Septembrie 2019Bucuresti-Ilfov
Sursa Foto: ISU Bucuresti-Ilfov

Recompensat cu distinctia  Emblema de onoare a MAI | imaginea 1 O vorbă a militarilor spune că atunci când pleacă în concediu nu înseamnă că au trecut și în rezervă, ci trebuie să râmână în alertă.

Cornel Uță este un salvator din familia ISU B-IF, scafandru de intervenție cu o experiență de peste 10 ani care, aflat în timpul liber, la mare, și-a riscat viața și a reușit salvarea a două persoane aflate în pericol iminent de înec.

În semn de recunoștință pentru curajul și empatia de care a dat dovadă, într-o situație cu totul periculoasă, viceprim-ministrul pentru implementarea parteneriatelor strategice ale României, ministrul Afacerilor Interne, interimar, domnul Mihai-Viorel Fifor, i-a înmânat acestuia distincția ,,Emblema de onoare a MAI''.

Tot în același cadru festiv, alți doi colegi din cadrul ISU B-IF au fost recompensați pentru acțiunile de salvare desfășurate în București-Ilfov.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.