Respect, Plt. adj. Câțu Razvan şi Plt. maj. Lorenț Marius!

Sâmbătă, 14 Septembrie 2019Brasov
Sursa Foto: ISU Brasov

Respect  Plt  adj  Catu Razvan si Plt  maj  Lorent Marius | imaginea 1 Titlu de excelență PRO URBE pentru un pompier şi un paramedic SMURD.

Autoritatea teritorială pentru Ordine Publică Brașov s-a întâlnit joi, 12 septembrie, a.c., într-o şedință extraordinară în cadrul căreia plt. adj. Câțu Razvan şi plt. maj. Lorenț Marius au primit titlul de excelență PRO URBE pentru modul exemplar de îndeplinire a misiunilor pentru salvarea vieții oamnenilor.

Plt. adj. Câțu Razvan este unul din şefii Gărzii de intervenție-stingere din cadrul Detașamentului 1 de Pompieri Braşov şi a participat la numeroase intervenţii (incendii, inundaţii, deblocări, descarcerări) alături de colegi, pentru salvarea vieţii oamenilor şi animalelor, remarcându-se prin pricepere, îndemânare şi bunele decizii luate la intervenţiile complexe. Plt. maj. Lorenț Marius este paramedic pe echipajul SMURD şi a dat dovadă de profesionalism şi mult tact pentru acordarea asistenţei medicale şi stabilizarea victimelor.

Colegii de la ISU Braşov le adresează felicitări şi succes în îndeplinirea misiunilor!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.