Respect, Plutonier major Herbei Iosif!

Duminică, 08 Septembrie 2019Arad
Sursa Foto: ISU Arad

Respect  Plutonier major Herbei Iosif | imaginea 1 A fost mereu alături de oameni, alături de comunitate, iar comunitatea l-a răsplătit.

Este pompier, un pompier care și în timpul liber, acasă, la Ghioroc e mereu în sprijinul oamenilor. Nu este incendiu, accident sau altă situație de urgență în comună sau în cele limitrofe unde să nu meargă Iosif. Și este de mare ajutor, transmite imediat primele informații colegilor, organizează voluntarii din localitate, a scos butelii din casă sau a evacuat posibile victime. Dar Iosif nu este doar un salvator, alături de familia lui participă la toate activitățile din Ghioroc, iar din pasiune joacă și fotbal la echipa din localitate.

Duminică, 1 septembrie, a.c., de Zilele Comunei Ghioroc, în ședința festivă, prin Hotărâre a Consiliului Local Ghioroc, plutonier major Herbei Iosif, din cadrul Detașamentului de Pompieri Arad a fost recompensat de către comunitate cu titlul de "Cetățean de onoare" al Comunei Ghioroc.

Felicitări! Colegii îşi exprimă mândria faţă de el, deoarece face cinste Armei!

Respect  Plutonier major Herbei Iosif | imaginea 2

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.