Numiri în funcţii de conducere, la ISU Timiş

Marți, 22 Octombrie 2019Timis
Sursa Foto: ISU Timis

Numiri in functii de conducere  la ISU Timis | imaginea 1 Vineri, 18 octombrie, a.c., în cadrul ședinței de lucru cu personalul inspectoratului, au fost prezentate ordine ale inspectorului șef privind numirea în funcții, în urma promovării concursurilor pentru încadrarea funcțiilor de conducere, organizate în luna septembrie, a următoarelor cadre:

  • Locotenent Alin Nicolae CIOVICĂ, în funcția de comandant detașament în cadrul Detașamentului 2 de Pompieri Timișoara;
  • Locotenent colonel Ion STRATULAT, în funcția de Șef Serviciu logistic;
  • Căpitan Marian RUSU, în funcția de Șef Serviciu comunicații și tehnologia informației.

De asemenea, a fost prezentat și domnul locotenent colonel Aron Ovidiu Marcel OPREAN, care s-a mutat în interes de serviciu, din cadrul ISU Hunedoara, la ISU Timiș, pe funcția de Ofițer specialist I în cadrul compartimentului Monitorizare situaţii de urgenţă şi dispecerat.

Reprezentanţii ISU Timiş transmit felicitări colegilor pentru promovarea examenelor și mult succes și realizări frumoase în noile funcții!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.