Pensie lungă şi sănătate! Respect, plt. adj. şef. (r) Deliu Constantin!

Sâmbătă, 19 Octombrie 2019Mehedinti
Sursa Foto: ISU Mehedinti

Pensie lunga si sanatate  Respect  plt  adj  sef   r  Deliu Constantin | imaginea 1 Predare de “ştafetă” la Staţia de Pompieri Vânju Mare. Acum 25 de ani, plt. adj. şef. DELIU CONSTANTIN păşea pentru prima dată în unitatea militară de pompieri din oraşul Vânju Mare, locul care avea să-i devină a doua casă.

După ce, timp de doi ani, ocupase funcţia de comandant de echipaj în cadrul Grupului de Pompieri al judeţului Mehedinţi, militarul a fost numit, începând din primăvara anului 1994, şeful Gărzii de Intervenţie al subunităţii Vânju Mare.

Noua funcţie i-a făcut cinste tânărului subofiţer, dar mai mult decât atât, i-a creat noi responsabilităţi. Astfel, a devenit persoana care trebuia să fie atentă nu numai la siguranţa ei, ci mai ales avea datoria de a-şi proteja întreaga echipă pe care o coordona, aceasta fiind cea mai expusă riscului, fiind mereu în “focul” evenimentelor.

Profesionalismul, dăruirea şi seriozitatea sunt atribute care i-au ghidat cariera, ajutându-l să câştige încrederea şi respectul camarazilor, care l-au apreciat şi urmat pe parcursul celor 27 de ani. Parcursul nu a fost unul uşor, fiind mereu în linia întâi la evenimentele produse în zona de competenţă, însă a reuşit să ia cele mai bune decizii, decizii de care a depins succesul misiunilor şi siguranţa personalului din subordine.

După aproape 30 de ani de muncă, dintre care 27 în structuri militare, plt. adj. şef Deliu Constantin a decis că este timpul să cedeze comanda generaţiilor viitoare, oferindu-le, astfel, şansa de a se remarca şi de a accede în carieră. Un tânăr care promite este chiar fiul acestuia, sg. maj. Deliu Marius, căruia a reuşit să-i insufle dragostea pentru această armă şi dorinţa de a-i ajuta pe cei aflaţi la nevoie.

Pensie îndelungată, plt. adj. şef. (r) DELIU CONSTANTIN!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.