Respect, Florin Teacă şi Marcu Marius Adrian!

Duminică, 27 Octombrie 2019Bucuresti-Ilfov
Sursa Foto: ISU Bucuresti-Ilfov

Respect  Florin Teaca si Marcu Marius Adrian | imaginea 1 Pompierii militari sunt salvatori și dincolo de orele de program, fapt dovedit prin intervențiile de salvare a semenilor.

Florin Teacă, pompier la Detașamentul Chimiștilor, a relatat întâmplarea care l-a marcat: „Mă aflam în vizită la o rudă, internată în Spitalul Panduri, iar la un moment dat am observat degajări mari de fum dintr-un bloc aflat în zonă. Am fugit spre locul respectiv și am găsit apartamentul din care ieșea fum pe sub ușă. Cu ajutorul vecinilor am pătruns înauntru și am reușit să evacuăm toate cele patru persoane, până la sosirea colegilor mei de la Detașamentul 13 Septembrie. Sunt bucuros că am putut să-i ajut și că nu au fost răniți.”

Marcu Marius Adrian, pompier-paramedic la Detașamentul de Terapie Intensivă Mobilă, este salvatorul care a salvat o persoană aflată în stop cardio respirator, în Atena, așa cum a povestit în clipul video postat în urmă cu câteva zile: https://www.facebook.com/ISUBIF/videos/2460191897585334/

Pentru exemplul de profesionalism și altruism, cei doi colegi au fost recompensați luni, 21 octombrie, a.c., cu placheta de onoare a inspectoratului, de către inspectorul șef, colonel Orlando Șchiopu.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.