Pensie lungă şi sănătate! Respect, Plutonier adjutant-șef Drăghici Cătălin!

Sâmbătă, 02 Noiembrie 2019Teleorman
Sursa Foto: ISU Teleorman

Pensie lunga si sanatate  Respect  Plutonier adjutant sef Draghici Catalin | imaginea 1 Joi, 31 octombrie, a.c., plutonier adjutant-şef Drăghici Cătălin, subofițer operativ în cadrul Detașamentului de Pompieri Turnu Măgurele, a trecut în rezervă cu drept la pensie, după o carieră de peste 27 de ani în slujba semenilor.

Și-a început activitatea în anul 1992, ca proaspăt absolvent al Școlii de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă „Pavel Zăgănescu” Boldești, repartizat la Grupul de Pompieri Giurgiu, revenind în cursul aceluiași an acasă, în județul Teleorman, la Detașamentul de Pompieri Zimnicea, unde a îndeplinit funcția de conducător autospeciale până în anul 1995. În perioada 1995 - 2003 a fost transferat la dispeceratul Grupului de Pompieri Teleorman, iar din anul 2003 până la începutul anului 2019 a ocupat funcția de subofițer principal I în cadrul Inspecției de Prevenire a Inspectoratului pentru Situații de Urgență Teleorman. Cariera și-a încheiat-o în cadrul Detașamentului de Pompieri Turnu Măgurele, în funcția de comandant de echipaj și conducător autospeciale.

Coordonatele întregii sale cariere, cu sute de intervenții la activ, dar și cu o activitate bogată în domeniul prevenirii situațiilor de urgență, definesc profilul acestui salvator de excepție al unității, care a dăruit totul meseriei, profund implicat și atașat de unitatea în care și-a desfășurat întreaga activitate, dar mai ales dedicat oamenilor.

Colegii de la ISU Teleorman îi mulțumesc pentru devotamentul, curajul și modul în care a ales să se implice în rezolvarea problemelor cetățenilor, constituind un adevărat model pentru tinerii salvatori, dar și pentru membrii comunității din care face parte.

Cu prilejul pensionării, îi transmit multă sănătate, împliniri, zile liniștite, bucurii alături de familie și prieteni, dar și o PENSIE cât mai lungă!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.