Inaugurare Punct de Lucru în localitatea Bunești, Vâlcea

Marți, 17 Decembrie 2019Valcea
Sursa Foto: Facebook ISU Valcea

Inaugurare Punct de Lucru in localitatea Bunesti  Valcea | imaginea 1 Vineri, 13 decembrie, a.c., începând cu ora 11.00, conducerea Inspectoratului pentru Situații de Urgență „General Magheru” al judeţului Vâlcea, în prezenţa conducerii județului, a inaugurat un nou punct de lucru în localitatea Bunești, sat Bunești, construit cu finanțare de la Consiliul Județean Vâlcea și Primăria Bunești.

Intervenția în cadrul acestuia va fi asigurată de două echipaje mutate de la Garda Băile Govora. Aceasta va avea în continuare atribuții de intervenție în situații de urgență, pe partea de stingere, în vechiul sediu rămânând o autospecială cu echipajul aferent care va asigura permanența, iar la noul punct de lucru vor acționa două echipaje (unul de stingere incendii și unul SMURD).

Prin această măsură s-a urmărit eficientizarea intervențiilor, prin micșorarea timpilor de răspuns la solicitări.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.