La mulți ani, dragi voluntari!

Luni, 09 Decembrie 2019Calarasi
Sursa Foto: Facebook ISU Calarasi

La multi ani  dragi voluntari | imaginea 1 Pe platoul din incinta Detașamentului de Pompieri Călărași, voluntarii SMURD au fost felicitați și au primit diplome de excelență din partea comenzii ISU Călărași. Joi, 5 decembrie, a.c, cu ajutorul unor condiții meteo favorabile, chiar și cu niște raze de soare, pompierii și-au felicitat voluntarii. Doar șase dintre ei au fost prezenți, totalul lor fiind de 40.

Ei sunt: Daniela, Rodica, Ionelia, Andrei, Ștefan și Garofița. Prezenți alături de comanda unității au fost subprefectul județului Călărași - Beștea Mihăiță, medic coordonator UPU-SMURD - Viorica Gheorghiță și asistenta șefă a UPU a Spitalului județean de Urgență din Călărași - Mariana Lazăr.

Împreună au avut numai cuvinte de laudă pentru activitatea voluntarilor, i-au felicitat și le-au acordat diplome de apreciere, o îmbrățișare și o strângere de mână. Ei, ”voluntarii din pasiune”, au devenit parte din echipa pompierilor și luptă cot la cot pentru salvarea de vieți. Ei sunt cei care au ales să ofere ajutorul fără să primească nimic în schimb!

ISU Călăraşi adresează mulțumiri voluntarilor pentru exemplul pe care îl dau oamenilor. Prin acțiunile lor, au dovedit compasiune și grijă nemăsurată față de cei pe care i-au sprijinit. Pompierii călărăşeni îşi exprimă mândria că aceşti voluntari dedicaţi fac parte din familia lor!

Voluntarii programului „Salvator din Pasiune” sunt acei oameni care au ales, ca în timpul liber, să salveze vieți. Rezultatele lor sunt impresionante, iar faptele vorbesc de la sine. De la începutul anului și până în prezent au participat la multe intervenții alături de paramedicii SMURD.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.