Moment festiv la ISU Teleorman

Vineri, 06 Decembrie 2019Teleorman
Sursa Foto: Facebook ISU Teleorman

Moment festiv la ISU Teleorman | imaginea 1 Cu prilejul zilei de 1 Decembrie, Ziua Națională a României, cadrele militare ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență „A.D. Ghica” al județului Teleorman, care s-au evidențiat prin modul de îndeplinire a atribuțiilor și pregătirea profesională ori care au avut o comportare demnă pe timpul misiunilor încredințate, au fost înaintate în gradul următor, înainte de expirarea stagiului minim, astfel:

  • în gradul de colonel: Lt. col. Botorogeanu Iulian;
  • în gradul plutonier adjutant: Plt. maj. Bunea Daniela Liliana, Plt. maj. Oprea Alin și Plt. maj. Nedelcu Mihai Marius.

Tot în acest cadru festiv, inspectorul-șef al ISU Teleorman, Colonel Marius Stancu, i-a prezentat pe cei doi tineri salvatori repartizați la unitate cu data de 29 noiembrie, a.c. aceștia fiind proaspăt absolvenți ai Școlii de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă „Pavel Zăgănescu” din Boldești, respectiv pe dl. maistru militar clasa a IV-a Dunăreanu Florin Costinel și pe Sergent major Mătură Theodor Cristian.

Reprezentanţii ISU Teleorman îi felicită pe colegii lor pentru rezultatele obținute în activitățile desfășurate zi de zi, în slujba cetățenilor, iar celor noi veniți în familia pompierilor le doresc succese depline și multă putere de muncă!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.