Nou început în cadrul Detașamentului 1 de Pompieri Timișoara

Vineri, 06 Decembrie 2019Timis
Sursa Foto: Facebook ISU Timis, Foto Lau

Nou inceput in cadrul Detasamentului 1 de Pompieri Timisoara | imaginea 1 Luni, 2 decembrie, a.c., a avut loc predarea-primirea comenzii Detașamentului 1, iar începând cu data de 01 decembrie, pe funcția de comandant detașament a fost împuternicit domnul Locotenent colonel Aron Ovidiu Marcel OPREAN.

Detașamentul 1 este subunitatea cu tehnica de intervenție cea mai complexă din județ, având și cei mai mulți pompieri. Astfel, pe lângă intervențiile de stingere, descarcerare și acordare prim ajutor medical, pompierii din această subunitate asigură toate intervențiile din județ pe partea pirotehnică, CBRN, căutare-salvare cu echipă canină, căutare-salvare din mediul acvatic, salvări de la înălțime cu ajutorul alpiniștilor și autoplatformei de 72 m, intervenții cu macaraua din dotare etc.

Reprezentanţii ISU Timiş aduc sincere mulțumiri domnului Colonel Paulică BĂNCESCU pentru toată activitatea desfășurată în cadrul detașamentului și îi doresc mult succes în noua funcție.

De asemenea, având în vedere faptul că aceasta este una dintre subunitățile cele mai mari ale inspectoratului, cu misiuni complexe, îi doresc mult succes în noua funcție și intervenții reușite domnului Locotenent colonel Oprean!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.