Pensie lungă şi sănătate! Respect, Plutonier adjutant-şef Botezatu Costel!

Marți, 03 Decembrie 2019Vaslui
Sursa Foto: Facebook ISU Vaslui

Pensie lunga si sanatate  Respect  Plutonier adjutant sef Botezatu Costel | imaginea 1 Plt. adj.-şef Botezatu Costel a ieșit la pensie. Colegii de la ISU Vaslui îi urează bucurii alături de familie și prieteni, dar și o PENSIE cât mai lungă! Plt. adj.-șef Botezatu Costel, subofițer operativ în cadrul Detașamentului de Pompieri Vaslui, a trecut în rezervă cu drept la pensie, după o carieră de peste 27 de ani în slujba semenilor.

Și-a început activitatea în anul 1992, în cadrul Detaşamentului de Pompieri Vaslui unde a îndeplinit funcția de comandant echipaj şi conducător autospeciale. De altfel, în aceeaşi funcţie a şi încheiat cariera de pompier salvator.

Coordonatele întregii sale cariere, cu mii de intervenții la activ, definesc profilul acestui salvator de excepție al unității, care a dăruit totul meseriei, profund implicat și atașat de unitatea în care și-a desfășurat întreaga activitate, dar mai ales dedicat oamenilor.

Colegii îi mulțumesc pentru devotamentul, curajul și modul în care a ales să se implice în rezolvarea problemelor cetățenilor, constituind un adevărat model pentru tinerii salvatori, dar și pentru membrii comunității din care face parte.

Cu prilejul pensionării, îi transmit multă sănătate, împliniri, zile liniștite, bucurii alături de familie și prieteni, dar și o PENSIE cât mai lungă!

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.