Pompierul anului 2019 - Plutonier adjutant Tache Sorin

Vineri, 13 Decembrie 2019Prahova
Sursa Foto: Facebook ISU Prahova

Pompierul anului 2019   Plutonier adjutant Tache Sorin | imaginea 1 Conferirea distincției de Pompierul Anului la nivelul ISU Prahova este reprezentată de domnul plutonier adjutant Tache Sorin. Acesta ocupă funcția de Șef gardă de intervenție – stingere în cadrul Detașamentului de Pompieri Sinaia, îndeplinind atribuțiile specifice la parametri foarte buni.

Pompierul prahovean nu face excepţie de la nobilul deziderat, acesta făcându-şi meseria cu abnegaţie şi profesionalism, punând pe primul plan viaţa şi integritatea celor de lângă el. În toți acești ani, el a participat la sute de intervenții pentru gestionarea situațiilor de urgență apărute, dovedind implicare și profesionalism la fiecare misiune încredințată.

De asemenea, cu experiența și pregătirea dobândită, militarul a condus eficient intervențiile de stingere a unor incendii de mare amploare.

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.