Diplomă de Merit pentru ISU Olt, la Gala Superlativelor

Sâmbătă, 25 Ianuarie 2020Olt
Sursa Foto: Facebook ISU Olt

Diploma de Merit pentru ISU Olt  la Gala Superlativelor | imaginea 1 Miercuri, 22 ianuarie, a.c., reprezentanţii ISU Olt au primit cu emoție, dar și cu onoare, distincțiile acordate de Primăria Municipiului Slatina și Consiliul Local al Municipiului Slatina, în cadrul Galei Superlativelor, eveniment organizat la 652 de atestare documentară a municipiului Slatina.

A fost o mândrie pentru pompierii olteni să primească felicitări și aplauze din partea cetățenilor în slujba cărora îşi desfășoară activitatea. Au simțit autoritățile, dar și cetățenii alături de ei și acest lucru îi obligă să rămână permanent la cel mai înalt nivel și, totodată, îşi doresc să nu-i dezamăgească pe cei care le acordă permanent sprijinul și încrederea.

În cadrul evenimentului, instituția a primit o diplomă de merit pentru „gestionarea cu succes a situațiilor de urgență”, iar Radu Dumitru Doru, paramedic în cadrul SMURD Slatina, a fost premiat pentru „cele mai multe misiuni de salvare”.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.