Pensie lungă şi sănătate! Respect, Plt. adj.-şef Graur Costel şi Plt. adj.-şef Popa Cristinel!

Miercuri, 29 Ianuarie 2020Vaslui
Sursa Foto: Facebook ISU Vaslui

Pensie lunga si sanatate  Respect  Plt  adj  sef Graur Costel si Plt  adj  sef Popa Cristinel | imaginea 1 Respect şi devotament în slujba bârlădenilor! Plt. adj.-şef Graur Costel şi Plt. adj.-şef Popa Cristinel, ambii subofiţeri în cadrul Detaşamentului de Pompieri Bârlad, au ieșit la pensie după ce au ce au lucrat în operativ, fiecare câte 30 ani.

Plt. adj.-șef Popa Cristinel şi Plt. adj.-şef Graur Costel, subofițeri operativi în cadrul Detașamentului de Pompieri Bârlad şi-au desfăşurat sâmbătă, 25 ianuarie, a.c., ultima tură în serviciul cetăţenilor municipiului Bârlad, de la data de 1 februarie urmând să fie trecuţi în rezervă cu drept de pensie, fiecare dintre ei slujindu-şi semenii câte 30 ani.

Plt. adj.-șef Popa Cristinel şi Plt. adj.-şef Graur Costel şi-au început activitatea în sistemul militar în anul 1990, primul în cadrul Ministerului Apărării Naţionale (între 1990 şi 2007 a servit patria în diferite garnizoane), cel de-al doilea începându-şi cariera militară ca angajat militar pe bază de contract la Detaşamentul de Pompieri Bârlad, ambii trecând în corpul subofiţerilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă în anul 2007.

În toată această perioadă, plt. adj.-şef Graur Costel a lucrat ca subofiţer operativ principal, în timp ce plt. adj.-şef Popa Cristinel a îndeplinit funcția de comandant echipaj şi conducător autospeciale, dar şi funcţia de ajutor-şef Gardă Intervenţie Stingere (G.I.S). De altfel, în aceleaşi functii şi-au şi încheiat carierele de pompieri salvatori.

Coordonatele întregii lor cariere, cu mii de intervenții la activ, definesc profilul acestor salvatori ai unității în care au activat, oameni care au dăruit totul meseriei, profund implicaţi și atașaţi de unitatea în care și-au desfășurat întreaga activitate, dar mai ales dedicaţi semenilor.

Li se adresează mulțumiri pentru devotamentul, curajul și modul în care au ales să se implice în rezolvarea problemelor cetățenilor, constituind un adevărat model pentru tinerii salvatori, dar și pentru membrii comunității din care fac parte.

Cu prilejul pensionării, colegii de la ISU Vaslui le transmit multă sănătate, împliniri, zile liniștite, bucurii alături de familii și prieteni, dar și PENSIE îndelungată!

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.