Pompierul de Onoare al anului 2019 - Plutonier adjutant-şef Negrea Aurelian

Miercuri, 29 Ianuarie 2020Gorj
Sursa Foto: Facebook ISU Gorj

Pompierul de Onoare al anului 2019   Plutonier adjutant sef Negrea Aurelian | imaginea 1 A îmbrăcat pentru prima dată uniforma militară pe data de 29 august 1988, atunci când a fost încorporat ca militar în termen în cadrul Grupului de Pompieri Dolj. A fost momentul în care a realizat că menirea lui este aceea de a salva vieți și bunuri. De atunci și până astăzi a participat la câteva mii de intervenții.

Cu siguranță, despre experiențele trăite de el în cele peste 3 decenii de activitate s-ar putea scrie cărți. Foarte mulți sunt oamenii din județul Gorj care îl cunosc, fie că de-a lungul anilor au primit ajutorul lui, fie că au auzit despre intervențiile dificile la care a participat și pe care le-a dus la bun sfârșit.

Într-un cadru festiv, plutonier adjutant-șef Negrea Aurelian a fost desemnat Pompierul de Onoare al anului 2019 în județul Gorj.

Galerie imagini

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.