7 pompieri de la ISU „Basarab I” Dâmboviţa, la final de carieră

Marți, 11 Februarie 2020Dambovita
Sursa Foto: Facebook ISU Dambovita

7 pompieri de la ISU  Basarab I  Dambovita  la final de cariera | imaginea 1 Vineri, 7 februarie, a.c., la sediul inspectoratului a fost organizată festivitatea de trecere în rezervă, cu drept de pensie, a 7 subofițeri din cadrul ISU „Basarab I” Dâmboviţa.

Plutonier adjutant-șef Trandafir Florin Dorinel, din cadrul compartimentului Monitorizare Situații de Urgență și Dispecerat, Plutonier adjutant-șef Ghiță Marian și Plutonier adjutant-șef Rusescu Cornel, din cadrul Detașamentului de Pompieri Găești, Plutonier adjutant-șef Stan Marian, din cadrul Detașamentului de Pompieri Moreni, Plutonier adjutant-șef Dinu Marius, din cadrul Gărzii de Intervenție Răcari, Plutonier adjutant Enache Nicolae, din cadrul Detașamentului de Pompieri Pucioasa, și Plutonier adjutant Dumitru Ion din cadrul Gărzii de Intervenție Voinești.

Pe timpul activității desfășurate în cadrul instituției s-au remarcat prin profesionalism, devotament și implicare, îndeplinind cu succes misiunile încredințate.

Cu ocazia pensionării, celor 7 cadre militare li s-a conferit placheta onorifică și diploma de apreciere în semn de mulțumire pentru întreaga activitate profesională.

A fost un moment emoționant pentru toți cei prezenți, care și-au exprimat admirația și respectul față de acești minunați colegi, aflați la final de carieră, pentru tot ceea ce au realizat în cadrul inspectoratului, urându-le multă sănătate, liniște sufletească şi împliniri alături de cei dragi.

Colegii de la ISU Dâmboviţa le adresează felicitări pentru întreaga carieră şi pensie cât mai lungă!

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.