Final de carieră militară pentru 4 pompieri de la ISU „Basarab I” Dâmboviţa

Miercuri, 05 Februarie 2020Dambovita
Sursa Foto: Facebook ISU Dambovita

Final de cariera militara pentru 4 pompieri de la ISU  Basarab I  Dambovita | imaginea 1 Începând cu data de 01 februarie, a.c., Colonel Păunescu Valerică din cadrul Serviciului Logistic, Locotenent colonel Marin Daniel din cadrul Inspecției de Prevenire, Plutonier adjutant-șef Florea Marius şi Plutonier adjutant-șef Preda Ion Mugurel din cadrul Detașamentului de Pompieri Târgoviște au trecut în rezervă cu drept de pensie.

Pe timpul activității desfășurate în cadrul instituției s-au remarcat prin profesionalism, onestitate și implicare, îndeplinind cu succes misiunile încredințate.

Cu ocazia pensionării, celor 4 cadre militare li se conferă placheta și diploma de apreciere în semn de mulțumire pentru întreaga activitate profesională.

Acum, la finalul carierei lor, colegii își exprimă cele mai sincere gânduri de admirație și respect pentru tot ceea ce au realizat în cadrul inspectoratului, urându-le multă sănătate, liniște sufletească şi împliniri alături de cei dragi.

Felicitări pentru întreaga carieră şi pensie cât mai lungă, dragi colegi!

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.