Pensie lungă şi sănătate! Respect, Iescău Ștefan!

Duminică, 09 Februarie 2020Arad
Sursa Foto: Facebook ISU Arad

Pensie lunga si sanatate  Respect  Iescau Stefan | imaginea 1 Iescău Ștefan și-a început cariera în 1991, când subunitatea se numea ‘Compania de Pompieri Ineu’ și a încheiat-o, după 28 de ani, la aceeași subunitate care astăzi se numește “Detaşamentul de Pompieri Ineu”.

De-a lungul carierei, militarul a îndeplinit cu profesionalism atribuții pe linie operativă, a participat la intervenții de stingere, salvări animale, misiuni operative, însă cea mai mare parte a carierei și-a petrecut-o pe linia ‘acordării primului-ajutor calificat’, desfășurându-și activitatea pe ambulanța SMURD Ineu, perioadă în care a participat la numeroase intervenții.

Subofițerul deține studii superioare în domeniul ‘Marketing’, fiind absolvent al Facultății de Științe Economice în anul 2005. Pe parcursul carierei a avut numai calificative "foarte bun".

 

Articolele publicate de agendapompierului.ro pot fi preluate de alte publicații online doar în limita a 500 de caractere și cu citarea sursei cu link activ către articol. Orice abatere de la aceasta regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor și va fi tratată ca atare.